És un servei municipal de formació adreçat als ciutadans i ciutadanes per tal de què disposin dels coneixements necessaris en higiene i manipulació d’aliments per treballar en aquest àmbit i poder acreditar-ho mitjançant un certificat.
És un programa permanent flexible, estructurat en diferents nivells. Es prioritza inicialment l’assoliment d’un nivell bàsic imprescindible per treballar en feines que comporten un contacte directe amb els aliments. Per aconseguir el certificat d’aprofitament dels cursos cal aprovar un examen presencial que es realitza en acabar el curs.
Tipus de formacions:
1. MÒDUL I BÀSIC Formació bàsica en higiene i manipulació d’aliments. Curs de 2 hores
2. MÒDUL I BOTIGUES Formació bàsica en higiene i manipulació d’aliments per a botigues de queviures. Programació segons demanda.
3. MÒDUL I RESTAURACIÓ Formació bàsica en higiene i manipulació d’aliments per a Bars i Restaurants. Programació segons demanda.
4. MÒDUL I MERCAT MUNICIPAL Formació bàsica en higiene i manipulació d’aliments per a paradistes del Mercat Municipal. Programació segons demanda. Es contemplen diferents mòduls per aprofundir en una formació continuada
5. MÒDUL II BÀSIC Autocontrols, prerequisits i bones pràctiques. Programació segons demanda.
6. MÒDUL III AVANÇAT
Al·lèrgies i intoleràncies. Normativa sanitària vigent.
Les xerrades i exàmens són gratuïts. La certificació de cada mòdul aprovat té el cost marcat per l'ordenança fiscal n. 10 sobre expedició de documents administratius (12 € per certificació de mòdul). Per a les persones aturades és gratuït.
Qualsevol persona major de 16 anys.
Informació i inscripció a: