Jaume Ribas es queda a les portes del premi al Millor Pa de Pagès Català

Dijous, 22 de maig de 2014
El forner llagostenc Jaume Ribas, del Forn de Pa Ribas, s'ha quedat a les portes d'obtenir el premi al Millor Pa de Pagès Català 2014. Finalment, el guanyador ha estat Ernesto Righetti, de Gavà. El jurat ha destacat la qualitat dels cinc flequers finalistes. L'acte per escollir el millor pa de pagès d'aquest any es va fer ahir a Barcelona. El jurat, format per diverses personalitats i presidit pel conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, va haver d'escollir entre els pans elaborats pels cinc finalistes d'aquesta primera edició del certamen, entre ells Jaume Ribas, del Forn de Pa Ribas de la Llagosta. Al primer Concurs Millor Pa de Pagès Català es van presentar una trentena de forners de tot Catalunya. El certamen estava organitzat pel Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida Pa de Pagès Català. Jaume Ribas ha indicat que haver arribat a la final suposa un reconeixement a la tasca que fan al forn. A més, ha expressat la seva voluntat de participar a properes edicions del concurs. Ribas considera que el certamen ha servit també per posar la Llagosta al mapa dels forners catalans.
Darrera actualització: 14.04.2015 | 00:00